Bug 407453 - on Italian Windows version the 0/1 sliders are getting only integers.
Summary: on Italian Windows version the 0/1 sliders are getting only integers.
Status: RESOLVED FIXED
Alias: None
Product: kdenlive
Classification: Unclassified
Component: Effects & Transitions (show other bugs)
Version: 19.04.1
Platform: Microsoft Windows Microsoft Windows
: NOR major (vote)
Target Milestone: ---
Assignee: Vincent PINON
URL:
Keywords:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2019-05-12 10:26 UTC by Davy Bartoloni
Modified: 2020-07-14 17:53 UTC (History)
1 user (show)

See Also:
Latest Commit:
Version Fixed In: 20.08.0
fritzibaby: Brainstorm+


Attachments
Video showing the issue. (886.66 KB, video/webm)
2019-05-12 10:30 UTC, Davy Bartoloni
Details

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.
Description Davy Bartoloni 2019-05-12 10:26:42 UTC
here a video about the issue, sliding opacity from 0 to 100% is giving only ON-OFF state to the effect (saw the same issue with 2017 version of Kdenlive)

switching regional settings of "numeric separator" from , to . solve the issue, but is not possible to load all projects created using ","

issue present on Italian and other languages that uses "," as a separator.
Comment 1 Davy Bartoloni 2019-05-12 10:30:30 UTC
Created attachment 120003 [details]
Video showing the issue.

from 0 to 100 of slider change the final parameter to anly 2 values:

0-99   = 0
99-100 = 100
Comment 2 emohr 2019-05-15 18:30:11 UTC
Thank you Davy for reporting. I added it as another example to issue: https://invent.kde.org/kde/kdenlive/issues/78 . Hoping JBM or Alcinos can fix that.
Comment 3 Davy Bartoloni 2019-08-14 08:38:43 UTC
another related issue (probably)
https://invent.kde.org/kde/kdenlive/issues/333
Comment 4 Davy Bartoloni 2020-07-03 08:21:38 UTC
Closing, seems fixed with latest comma/point fixes.