Bug 289588 - vi mode stops working at some point
Summary: vi mode stops working at some point
Status: RESOLVED FIXED
Alias: None
Product: rekonq
Classification: Applications
Component: general (show other bugs)
Version: 0.8.1
Platform: Gentoo Packages Linux
: NOR normal (vote)
Target Milestone: 0.9
Assignee: Andrea Diamantini
URL:
Keywords:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2011-12-22 14:07 UTC by Frank Steinmetzger
Modified: 2012-02-02 08:30 UTC (History)
0 users

See Also:
Latest Commit:
Version Fixed In:


Attachments

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.
Description Frank Steinmetzger 2011-12-22 14:07:15 UTC
Version:           0.8.1 (using KDE 4.7.3) 
OS:                Linux

Sometimes Iā€™m really lazy to reach for the mouse or even cursor keys, so I find vi mode very useful. However, rekonq likes to ignore the keys. At first I thought that pages with input fields confuse rekonq, but in a test just now, pressing j/k stops working even after the first click on a link on a very simple website.

Reproducible: Sometimes

Steps to Reproduce:
Navigate around a website.

Actual Results:  
At some point, pressing j/k stops working.
Comment 1 Andrea Diamantini 2012-01-09 18:04:31 UTC
Git commit 81bf91dc7d81a06de3f5c16c79c34385e0091cbd by Andrea Diamantini, on behalf of Marc Deop.
Committed on 09/01/2012 at 19:04.
Pushed by adjam into branch 'master'.

Let keys autoscroll work also when middle click use is disabled

(adjam's marginal change): let variables have better names
m_isAutoScrollEnabled --> m_isViewAutoScrolling
Related: bug 278056
REVIEW:103649
REVIEWED-BY: adjam

M  +9    -7    src/webview.cpp
M  +1    -1    src/webview.h

http://commits.kde.org/rekonq/81bf91dc7d81a06de3f5c16c79c34385e0091cbd
Comment 2 Andrea Diamantini 2012-01-27 21:31:46 UTC
It seems working well here now with 0.8.71. Can you please confirm?
Comment 3 Andrea Diamantini 2012-02-02 08:30:17 UTC
they work well in rekonq 0.8.72