Bug 270053 - Power management doesn't work after reboot
Summary: Power management doesn't work after reboot
Status: RESOLVED WORKSFORME
Alias: None
Product: solid
Classification: Frameworks and Libraries
Component: powermanagement (show other bugs)
Version: unspecified
Platform: Unlisted Binaries Linux
: NOR normal (vote)
Target Milestone: ---
Assignee: Dario Freddi
URL:
Keywords:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2011-04-04 02:47 UTC by John
Modified: 2013-02-15 14:22 UTC (History)
1 user (show)

See Also:
Latest Commit:
Version Fixed In:


Attachments

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.
Description John 2011-04-04 02:47:37 UTC
Version:           4.6 (using KDE 4.6.1) 
OS:                Linux

Hi.
I'm running KDE4.6.1 on PCLOS.

After a reboot, the Power Management settings do not seem to work. In order to get the settings to work, I need to open the power management settings, and change "When AC Adaptor is plugged in" to anything. Then change it back to the setting I want (typically Performance). Apply, Overview (Apply again), and then it works.

Basically, I set the screen to shut off after 12 minutes. I noticed that it wasn't working when I woke up in the morning and the screen was still on. After a couple of reboots and resetting of the power mgt profile, I figured out what was going on.

Reproducible: Always

Steps to Reproduce:
Reboot. Screen stays on forever. Go into Power Management, change profile, Apply, Overview, Apply, and the screen turns off like it should.



I am running a dual head setup if it matters.
Comment 1 Oliver Henshaw 2013-02-07 16:29:33 UTC
Is this still a problem on 4.9 or 4.10?
Comment 2 John 2013-02-15 12:09:47 UTC
Hi. I'm on 4.9.5 right now (PCLOS) and this is is no longer a problem.

Thanks.
Comment 3 Jekyll Wu 2013-02-15 14:22:26 UTC
close it per comment #2.