Bug 259615 - No default toolbar set
Summary: No default toolbar set
Status: RESOLVED FIXED
Alias: None
Product: amarok
Classification: Unclassified
Component: Toolbar (show other bugs)
Version: 2.4-GIT
Platform: Compiled Sources Linux
: VHI normal (vote)
Target Milestone: 2.4.0
Assignee: Amarok Developers
URL:
Keywords: regression, release_blocker
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2010-12-12 15:58 UTC by qqqqqqqqq9
Modified: 2011-02-03 11:40 UTC (History)
4 users (show)

See Also:
Latest Commit:
Version Fixed In: 2.4.1


Attachments

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.
Description qqqqqqqqq9 2010-12-12 15:58:21 UTC
Version:           2.4-GIT (using Devel) 
OS:                Linux

Hi, for a new user amarok starts up without a toolbar, i.e. both slim toolbar and main toolbar are disabled.

Reproducible: Always

Steps to Reproduce:
1. create a new user 
2. login
3. start amarok

Actual Results:  
no toolbar shown

Expected Results:  
a toolbar should be shown
Comment 1 Will Stephenson 2011-01-27 14:26:30 UTC
Also in 2.4.0.  Ping me if you need patches testing.
Comment 2 Mark Kretschmann 2011-01-27 14:36:53 UTC
Noooooo. FAIL.

We'll try to fix this ASAP. Thanks for reporting.
Comment 3 Sergey Ivanov 2011-01-29 16:58:34 UTC
Git commit e1aa6497ec25ac80df9c646828e6295b39ca5ee4 by Sergey Ivanov.
Pushed by ivanov into branch 'master'.

Fixed issue with absentee toolbar on clear run (without config files).
BUG: 259615

M  +1    -0    ChangeLog     
M  +0    -1    src/MainWindow.cpp     

http://commits.kde.org/amarok/e1aa6497ec25ac80df9c646828e6295b39ca5ee4
Comment 4 Will Stephenson 2011-02-03 11:40:12 UTC
Confirmed fix works, patch will be in openSUSE 11.4