Bug 225966 - The new kde.org lags really badly with Konqueror
Summary: The new kde.org lags really badly with Konqueror
Status: RESOLVED FIXED
Alias: None
Product: www.kde.org
Classification: Unclassified
Component: general (show other bugs)
Version: unspecified
Platform: Gentoo Packages Linux
: NOR normal (vote)
Target Milestone: ---
Assignee: kde-www mailing-list
URL:
Keywords:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2010-02-08 23:27 UTC by Alec Moskvin
Modified: 2012-12-22 10:43 UTC (History)
5 users (show)

See Also:
Latest Commit:
Version Fixed In:


Attachments

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.
Description Alec Moskvin 2010-02-08 23:27:29 UTC
Version:            (using KDE 4.4.0)
Compiler:          g++ (Gentoo 4.4.2 p1.0) 4.4.2 
OS:                Linux
Installed from:    Gentoo Packages

Konqueror (which is KDE's official web browser) badly lags with the new version of the KDE website.

The symptoms are:
- Lag while scrolling - it's impossible smoothly scroll through the webpage.
- Lag for on-hover effects - including the underline for the links (!)

Having a website that lags with KDE's own default web browser further conveys the common misconception that KDE is bloat.

KDE Version: 4.3.98 (KDE 4.3.98 (KDE 4.4 RC3)) (KDE 4.3.98 (KDE 4.3.98 (KDE 4.4 RC3)), Gentoo)
Operating System: Linux (x86_64) release 2.6.32.7
Compiler: x86_64-pc-linux-gnu-gcc
Processor: Intel(R) Core(TM)2 CPU T5300 @ 1.73GHz GenuineIntel
Video Card: nVidia Corporation G72M (GeForce Go 7300)
Comment 1 jos poortvliet 2010-02-09 10:51:49 UTC
Worksforme (TM) on 4.3.4 ;-)

Site could however be made a bit smaller I guess, someone complained it was 2.7 mb - there might be some big images left?
Comment 2 Vikram Dhillon 2010-02-10 06:38:08 UTC
Confirmed, konqueror is giving a lot of lag with the website, tested with Chrome and Firefox, works like a charm.
Comment 3 Gaurav Chaturvedi 2010-02-10 07:21:43 UTC
Works fine for me, both Konqueror and Firefox take about the same amount of time.(Actually I felt Konqueror was a bit faster.)

Here is my config :- 
Version:            (using KDE 4.3.5)
OS:                Linux
Installed from:    Ubuntu Packages
Comment 4 Matthias Fuchs 2010-02-15 17:44:07 UTC
Lags pretty badly here as well:
Version:           (using KDE 4.4.0)
OS:                Linux
Installed from:    Arch kdemod Packages
Qt:                4.6.1
Comment 5 Alec Moskvin 2010-02-15 18:16:08 UTC
From the above reports, it seems like the lag is only in KDE 4.4.
Comment 6 Ingo Malchow 2012-12-13 15:45:34 UTC
Does this still apply?
Comment 7 Alec Moskvin 2012-12-21 02:18:51 UTC
(In reply to comment #6)
> Does this still apply?

Seems to work fine now.