Bug 186035 - No authorization dialog when authorization required, page is still loading
Summary: No authorization dialog when authorization required, page is still loading
Status: RESOLVED FIXED
Alias: None
Product: kio
Classification: Frameworks and Libraries
Component: http (show other bugs)
Version: unspecified
Platform: Compiled Sources Linux
: NOR normal (vote)
Target Milestone: ---
Assignee: kdelibs bugs
URL:
Keywords:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2009-03-03 13:24 UTC by Jaroslav Reznik
Modified: 2009-05-26 18:41 UTC (History)
2 users (show)

See Also:
Latest Commit:
Version Fixed In:


Attachments
Debug log (210.96 KB, application/octet-stream)
2009-03-03 13:25 UTC, Jaroslav Reznik
Details

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.
Description Jaroslav Reznik 2009-03-03 13:24:17 UTC
Version:           4.2.62 (using Devel)
OS:                Linux
Installed from:    Compiled sources

Description of problem: When trying to open our Time Tracking System and authorization is required, no dialog is shown and page is still loading (or Unexpected Program Termination page is shown).

Full log in attachment

kio_http(31906) HTTPProtocol::sendQuery: ============ Sending Header:                                                                                              
kio_http(31906) HTTPProtocol::sendQuery: "GET /vogon/ HTTP/1.1"                                                                                                    
kio_http(31906) HTTPProtocol::sendQuery: "Host: tts.englab.brq.redhat.com"                                                                                         
kio_http(31906) HTTPProtocol::sendQuery: "Connection: Keep-Alive"                                                                                                  
kio_http(31906) HTTPProtocol::sendQuery: "User-Agent: Mozilla/5.0 (compatible; Konqueror/4.2; Linux) KHTML/4.2.65 (like Gecko)"                                    
kio_http(31906) HTTPProtocol::sendQuery: "Accept: text/html, image/jpeg;q=0.9, image/png;q=0.9, text/*;q=0.9, image/*;q=0.9, */*;q=0.8"                            
kio_http(31906) HTTPProtocol::sendQuery: "Accept-Encoding: x-gzip, x-deflate, gzip, deflate"                                                                       
kio_http(31906) HTTPProtocol::sendQuery: "Accept-Charset: utf-8, utf-8;q=0.5, *;q=0.5"                                                                             
kio_http(31906) HTTPProtocol::sendQuery: "Accept-Language: en-US, en"                                                                                              
kio_http(31906) HTTPProtocol::readResponseHeader: ============ Received Status Response:                                                                           
kio_http(31906) HTTPProtocol::readResponseHeader: "HTTP/1.1 401 Authorization Required   

Unfortunately it's our own internal tools, I can't grant you access to try it. But I can cooperate and ask our TTS maintainer if needed.
Comment 1 Jaroslav Reznik 2009-03-03 13:25:03 UTC
Created attachment 31752 [details]
Debug log
Comment 2 Maksim Orlovich 2009-03-03 15:21:49 UTC
Is this over https?
Comment 3 Jaroslav Reznik 2009-03-03 16:15:18 UTC
(In reply to comment #2)
> Is this over https?

Yes, it's over https.
Comment 4 Jaroslav Reznik 2009-03-11 09:14:28 UTC
This is external accessible URL suffering this bug too (I think): https://engineering.redhat.com/rt3/

Fedora 10 bug report: https://bugzilla.redhat.com/show_bug.cgi?id=489647
Comment 5 Kevin Kofler 2009-05-26 18:41:30 UTC
Reportedly fixed in 4.2.3.