Bug 76530 - konqueror doesn't display correctly a site
Summary: konqueror doesn't display correctly a site
Status: RESOLVED FIXED
Alias: None
Product: konqueror
Classification: Unclassified
Component: khtml parsing (show other bugs)
Version: unspecified
Platform: unspecified Linux
: NOR normal (vote)
Target Milestone: ---
Assignee: Konqueror Developers
URL:
Keywords:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2004-03-01 22:40 UTC by Giovanni Venturi
Modified: 2005-06-30 23:31 UTC (History)
0 users

See Also:
Latest Commit:
Version Fixed In:


Attachments

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.
Description Giovanni Venturi 2004-03-01 22:40:41 UTC
Version:           3.2.0 (using KDE 3.2 BRANCH >= 20040204, compiled sources)
Compiler:          gcc version 3.3.2
OS:          Linux (i686) release 2.6.4-rc1

If I go to: http://www.giosycento.it/ with Mozilla all is OK. With Konqueror I see a white page with the full site on the left in very very very few space that cannote make me see nothing.
Comment 1 Stephan Kulow 2004-03-02 11:12:28 UTC
The HTML is bogus
<frameset cols="22 %,*">
Comment 2 Maksim Orlovich 2005-06-30 23:31:47 UTC
SVN commit 430311 by orlovich:

Apply patch from Niels Leenheer <niels.leenheer@gmail.com> (Rakaz), to much improve the compatibility 
with IE quirks in frameset coordinate parsing. Fixes #76530. Testcases (mine and his) upcoming. 
Note that this also splits out the area coordinate parsing, as that splits on spaces, and framesets
don't. 
[I spotted a few corner-case bugs, but better address them in a separate commit]
CCMAIL:niels.leenheer@gmail.com
BUG:76530


 M  +1 -1      html/html_imageimpl.cpp  
 M  +79 -46    xml/dom_stringimpl.cpp  
 M  +1 -0      xml/dom_stringimpl.h