Bug 72848 - kcontrol: mouse navigation using keypad: setting not queried from server
Summary: kcontrol: mouse navigation using keypad: setting not queried from server
Status: RESOLVED UNMAINTAINED
Alias: None
Product: kcontrol
Classification: Miscellaneous
Component: kcminput (show other bugs)
Version: unspecified
Platform: Debian testing Linux
: NOR normal (vote)
Target Milestone: ---
Assignee: Patrick Dowler
URL:
Keywords:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2004-01-17 20:35 UTC by Dominique Devriese
Modified: 2018-09-04 18:09 UTC (History)
1 user (show)

See Also:
Latest Commit:
Version Fixed In:


Attachments

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.
Description Dominique Devriese 2004-01-17 20:35:26 UTC
Version:            (using KDE KDE 3.1.5)
Installed from:    Debian testing/unstable Packages

Hi,

If you do ctrl+alt+shift+num_lock to enable mouse navigation using the keypad, and then go to KControl->peripherals->mouse->mouse navigation using keypad, then the setting is set as disabled, even though it is actually enabled.  Expected behaviour is that it would somehow query the X-server to see whether it is enabled or not.

This is a bit related to bug:72847 although it is a separate bug.

cheers
domi
Comment 1 Dominique Devriese 2004-01-17 20:56:27 UTC
Note: this is a forward of the following Debian bug report:
http://bugs.debian.org/228261
Comment 2 Andrew Crouthamel 2018-09-04 18:09:41 UTC
Hello! Sorry to be the bearer of bad news, but this project has been unmaintained for many years so I am closing this bug. Kcontrol has been replaced by System Settings in Plasma. Please give the latest version of that a try, and open a new bug in "systemsettings" if you continue to have an issue. Thank you!