Bug 58555 - mismatch by Settings Configure Filters and Configure POP filters
Summary: mismatch by Settings Configure Filters and Configure POP filters
Status: RESOLVED FIXED
Alias: None
Product: kmail
Classification: Applications
Component: general (show other bugs)
Version: unspecified
Platform: Mandrake RPMs Linux
: NOR normal (vote)
Target Milestone: ---
Assignee: kdepim bugs
URL:
Keywords:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2003-05-16 02:50 UTC by Christof Wolf
Modified: 2007-09-14 12:17 UTC (History)
0 users

See Also:
Latest Commit:
Version Fixed In:


Attachments

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.
Description Christof Wolf 2003-05-16 02:50:16 UTC
Version:            (using KDE KDE 3.1)
Installed from:    Mandrake RPMs
OS:          Linux

Hi,

I set up a simple mail filter under 
Settings/Configure Filters
There is no problem everything is fine, but if I am creating in the same session a POP filter under
Settings/Configure POP Filters
just all criterias from the ordinary filter and from the Popfilter are mismatching and vice versa.
I have to restart kmail every time, if I want to have the right criterias there.

ciao
christof

PS: It was in the version 1.4 the same problem.
Comment 1 Ingo Klöcker 2003-05-17 20:36:04 UTC
Subject: Re:  New: mismatch by Settings Configure Filters =?iso-8859-1?q?and	Configure=20POP?= filters

Sorry, but I don't understand. Please give an example. Furthermore 
please update do KDE 3.1.1. If I remember correctly a bug which is 
probably related to your problem was fixed.

Comment 2 Christof Wolf 2003-05-17 20:56:51 UTC
Subject: Re:  mismatch by Settings Configure Filters and Configure POP filters

ok, there are an example,

under filter settings you can set up a filter criteria like

message		contains		hotmail

if you have done this, try to setup a POP filter and there you can chose the 
same

message		contains		hotmail

BUT, if you close the Kmail, and you setup now a POP filter you don't have the 
option 

message

I had bad experience to setup POP filters and normal incoming filters in the 
same time, once it happened that all filters just "disappeared"

ciao
christof



On Saturday 17 May 2003 19:36, you wrote:
> ------- You are receiving this mail because: -------
> You reported the bug, or are watching the reporter.
>
> http://bugs.kde.org/show_bug.cgi?id=58555
>
>
>
>
> ------- Additional Comments From kloecker@kde.org  2003-05-17 20:36 -------
> Subject: Re:  New: mismatch by Settings Configure Filters
> =?iso-8859-1?q?and	Configure=20POP?= filters
>
> Sorry, but I don't understand. Please give an example. Furthermore
> please update do KDE 3.1.1. If I remember correctly a bug which is
> probably related to your problem was fixed.

Comment 3 Ingo Klöcker 2003-05-18 21:32:03 UTC
Subject: Re:  mismatch by Settings Configure Filters and =?iso-8859-1?q?Configure	POP?= filters

Thanks for the example. The bug has been fixed. The fix will be in KMail 
1.5.3.