Bug 239315 - SVM: Embedded ppt slide is not displayed correctly in kspread
Summary: SVM: Embedded ppt slide is not displayed correctly in kspread
Status: VERIFIED FIXED
Alias: None
Product: calligracommon
Classification: Applications
Component: flake-plugins (show other bugs)
Version: unspecified
Platform: unspecified All
: NOR normal (vote)
Target Milestone: ---
Assignee: Calligra Sheets (KSpread) Bugs
URL:
Keywords: reproducible
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2009-12-04 07:21 UTC by Lassi Nieminen
Modified: 2011-06-28 13:23 UTC (History)
2 users (show)

See Also:
Latest Commit:
Version Fixed In:


Attachments
Test data created in open office (spread) (16.16 KB, application/x-zip-compressed)
2009-12-04 07:21 UTC, Lassi Nieminen
Details
screen shot when viewed in koffice (172.44 KB, image/pjpeg)
2009-12-04 07:21 UTC, Lassi Nieminen
Details
screen shot when viewed in open office (207.01 KB, image/pjpeg)
2009-12-04 07:22 UTC, Lassi Nieminen
Details

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.
Description David Faure 2010-05-28 03:13:01 UTC


---- Reported by lassi.ta.nieminen@nokia.com 2009-12-04 08:21:06 +0200 ----

Created an attachment
Test data created in open office (spread)

Test data document created in Open office

SOFTWARE VERSION:
  Kubuntu 9.04
  Koffice (svn version 1056240)
  Test document (Open office): oos_embedded_ppt.oos
HARDWARE VERSION:

PRECONDITIONS: 

STEPS LEADING TO PROBLEM: 
  1. Open the attached document in open office.
  2. Open the same document in KSpread.
  3. Observe that embedded ppt slide is not visible.
EXPECTED OUTCOME:
Embedded files should be visible
ACTUAL OUTCOME:
Embedded documents are not visible
FREQUENCY OF OCCURRENCE: 
always



---- Additional Comments From lassi.ta.nieminen@nokia.com 2009-12-04 08:21:59 +0200 ----

Created an attachment
screen shot when viewed in koffice



---- Additional Comments From lassi.ta.nieminen@nokia.com 2009-12-04 08:22:43 +0200 ----

Created an attachment
screen shot when viewed in open office



---- Additional Comments From lassi.ta.nieminen@nokia.com 2009-12-08 14:56:35 +0200 ----

Koffice svn version is 1056420 not 1056240.



---- Additional Comments From lassi.ta.nieminen@nokia.com 2010-02-25 15:40:21 +0200 ----

Changing severity to enhancement



---- Additional Comments From lassi.ta.nieminen@nokia.com 2010-03-10 12:53:07 +0200 ----

Moving to Community sub component



--- Bug imported by faure@kde.org 2010-05-28 03:13  ---

This bug was previously known as _bug_ 149377.

Imported an attachment (id=45107)
Imported an attachment (id=45108)
Imported an attachment (id=45109)

Unknown bug field "example" encountered while moving bug
   <example>2010-03-10 12:53:07</example>
Unknown Component Community
   Using default product and component set in Parameters 

Comment 1 Inge Wallin 2011-05-17 16:39:04 UTC
My guess is that I have to support some more text alignment option in SVM.
Comment 2 Inge Wallin 2011-05-17 23:20:11 UTC
Actually everything is placed correctly. The error is that the font is a little under 50% too big.  Could it be that the font action defines the size of the character cell instead of the size of the font, just like in WMF?  I think we need some more test files with text to be sure.
Comment 3 Inge Wallin 2011-05-17 23:32:24 UTC
Git commit 35b7a096cfc7cc249db2ff8f13d1b6120d2bf552 by Inge Wallin.
Committed on 17/05/2011 at 23:31.
Pushed by ingwa into branch 'master'.

SVM: Make the font a bit smaller.

BUG: 239315

M  +4    -1    plugins/vectorshape/libsvm/SvmParser.cpp     

http://commits.kde.org/calligra/35b7a096cfc7cc249db2ff8f13d1b6120d2bf552
Comment 4 swathi 2011-06-28 13:23:18 UTC
Verified in  5f6f9401b53343b140d2bae8587ec3a01f103fe1.