Bug 149603 - Message "read" status not being recieved from the server
Summary: Message "read" status not being recieved from the server
Status: RESOLVED FIXED
Alias: None
Product: kmail
Classification: Applications
Component: disconnected IMAP (show other bugs)
Version: enterprise
Platform: unspecified Linux
: NOR normal (vote)
Target Milestone: ---
Assignee: kdepim bugs
URL:
Keywords:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2007-09-06 15:17 UTC by Dan Jankowski
Modified: 2007-09-06 15:37 UTC (History)
0 users

See Also:
Latest Commit:
Version Fixed In:


Attachments

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.
Description Dan Jankowski 2007-09-06 15:17:13 UTC
Version:           1.9.6 (enterprise 0.20070831.706792) (using KDE 3.5.7, Kubuntu (gutsy) 4:3.5.7-1ubuntu14)
Compiler:          Target: i486-linux-gnu
OS:                Linux (i686) release 2.6.22-10-generic

I have two installs of kmail (same version) on two machines checking the same disconnected IMAP account.  When I mark a message as read from one client, it successfully sends that status back to the server.  I verified that using another email client.  However, kmail on the other machine does not recieve the status that the message was read from the server.  In past versions of kmail the status would sync to the other client.  I've tried the process from both installs, using using two seperate disconnected IMAP servers with the same results.
Comment 1 Thomas McGuire 2007-09-06 15:35:47 UTC
This was a temporary regression, should be fixed with newer enterprise releases.

Fixed in revision 708706.
Comment 2 Dan Jankowski 2007-09-06 15:37:32 UTC
Thank you! That was freakin' fast :)